USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[6 Серпня 2015 16:07] джулія: Доброго дня!

В мене така ситуація: мати взяла довгостроковий кредит під заставу будинку. Заставодержатель - батько. Я з чоловіком через декілька років добудували частину (дозвіл на добудову маю), перепланували і повністю зробили ремонт. Вийшло 2 квартири на різних поверхах одного будинку.

Чи можемо ми зробити окрему адресу, щоб на неї не поширювалась іпотека? Чи треба судитись з батьками і чим їм це загрожує? Як зберегти свою квартиру від арешту?
Відповідь юриста:
Доброго дня! В даному випадку це можливо. Для цього слід узаконити добудовану Вами частину будинку як окремий об'єкт нерухомості. Для цього слід звернутись в органи держархбудконтролю із декларацією та проектом, отримати довіл від батьків на узаконення збудованог, та вжити заходів щоб зареєструваи Ваше житло як окремий об'єкт нерухомості.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus