USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[13 Серпня 2015 19:44] A.S.: Доброго дня, я маю приватизовану квартиру, в ній вже 3 роки проживають квартиранти, хороші знайомі, тому платили дуже мало і з ними я договір не підписували. Сама проживаю в іншому місті, але приписана всеодно в тій квартирі.

Але нещодавно, вони зателефонували мені, з такого приводу, що будуть наймати адвоката і подавати в суд, щоб відсудити в мене квартиру, бо проживають в ній трохи більше трьох років, і всі платіжні квитанції за комунальні послуги у них на руках.

Нібито є такий закон. Але це приватна власність, а не державна. Я трохи не розумію, невже так можна?

Чи це вони нерозумні і наглі, говорять про закони СССР чи я чогось не знаю? Хочу від Вас почути відповідь, це можливо???

Дуже важливе питання, бо це єдина в мене нерухомість! Буду дуже вдячна за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго Вам дня! Перепрошую що не відразу відповідаю. На 100% можу запевнити, що за таких обставин квартиранти у Вас відсудити нічого не зможуть, і будь-яких майнових прав у них лише внаслідок прожвання в квартирі не виникло. А вже які вони робіть висновки самі.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus