USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[14 Серпня 2015 12:38] katt: Доброго дня!
Абітурієнт (хлопець) вступив на бюджет, на денну форму навчання до ВНЗ, без потреби проживання у гуртожитку. Чи може він прописатися у гуртожитку цього ВНЗ, а фактично проживати у знайомих. І чим керуватися для отримання прописки. Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня!

Якщо в нього є можливість отримати кімнату в гуртожитку, тоді, відповідно, він може і зареєструвати в ній своє місце проживання. Спочатку треба отримати місце в гуртожитку. Ордер видає адміністрація ВУЗу, а поселення здійснює комендант гуртожитку. Після цього виникне право на проживання. Тоді, у відповідності до Закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні", такий студент матиме право зареєструвати в гуртожитку своє місце проживання. Він може там і не проживати, лише періодично з'являтись (хоча б один раз на місяць), для того, щоб не вважатись таким, що втратив право користуватися житловим приміщенням, оскільки після цього (якщо не буде з'являтись у своєму приміщенні в гуртожитку) в адміністрації ВУЗу виникне право скасувати реєстрацію місця проживання такого студента в примусовому порядку. При цьому витрати, встановлені адміністрацією ВУЗу за проживання в гуртожиту, слід буде сплачувати.
Коментарів: 1
коля Показати IP 30 Серпня 2015 15:14
якщо в мене есть по виконавчий служби борг я можу перетнути кордон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus