USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[25 Серпня 2015 08:40] Нина: Дякую за відповідь. Справа в тому що, невістка разом з племіннецею проживають в маминій квартирі, і сплачують за комунальні послуги окремою платіжкою за 2 особи, а мама сплачує окремо за себе. Невже немає жодних варіантів вирішити наше питання? Дякую
Відповідь юриста:
Інших правових варіантів, крім описаного у попередній відповіді, немає, оскільки частиною 2 сттті 65 Житлового кодексу України передбачено, що особи, які вселилися в жиле приміщення як члени сім'ї наймача, набувають рівного з іншими членами сім'ї права користування жилим приміщенням, якщо при вселенні між цими особами, наймачем та членами його сім'ї, які проживають з ним, не було іншої угоди про порядок користування жилим приміщенням.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus