USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[6 Вересня 2015 16:32] Vadim: Доброго дня! Прошу вашої консультації щодо банку.

Я взяв кредит і справно сплачував його щомісяця черех Укрпочту, як мені дозволив банк. З часом банк розриває договір з цією установою і я дізнаюся, що один з моїх платежів не надійшов до мого рахунку.

Я звертався до Укрпочти, яка надала мені письмову відповідь, що з їхнього боку платежі усі проведені. А банк надав письмову відповідь, що платіж не надходив. І тепер з банку до мене телефонують і зобов*язують сплатити ту суму, і нараховують штрафні санкіцї. Погрожують розірвати зі мною договір та сплатити всю суму, яка залешилася.

Куди мені звертатися і що робити?
Прошу вашої допомоги!
Відповідь юриста:
Доброго дня!

Зверніться до керівництва Укрпошти із запитом про надання детальної інформації про перерахування коштів, за які йдеться, банку (відповідальний працівник пошти, який здійснював перерахування, дату та час перерахування грошей банку, підтвердження факту зарахування коштів (можливо фотознімок екрану із платіжної системи, у якій здійснено перерахування).

Після отримання таких даних з пошти, можна надати їх копії банку, та надалі погашати кредит згідно з графіком. Самому починати судовий процес в цій ситуації не варто. Якщо раптом банк спробує це зробити - у Вас будуть на руках усі докази для спростування банківських претензій.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus