USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[8 Вересня 2015 17:14] Nina: Доброго дня! У нас помер дід, який був одним із 8 співласників квартири. У нього залишились спадкоємці - дружина (моя бабуся) і діти (мої мама і дядько). Дядько написав заяву про відмову від своєї спадщини у нотаріуса. Мої бабуся і мама є психічнохворими інвалідами 2-ої групи. Я являюсь доглядальником своєї бабусі.

Мене цікавить, яким чином можуть прийняти спадщину мої мама і бабуся. Чи можу я підписувати документи замість бабусі? Хто може підписати документи замість моєї мами?
Відповідь юриста:
Доброго дня!

Якщо Ви офіційно і Ваші бабуся та мама офіційно не визнані недієздатними чи обмежено дієздатними, і якщо над ними не встановлені опіка чи піклування, то вони самі можуть підписати необхідні заяви про прийняття спадщини, або видати на Вас довіреність про представництва їх інтересів в нотаріуса з усіх питань прийняття та оформлення спадщини.

Якщо ж вони визнані обмежено дієздатними чи недієздатними, то за них може підписуватись відповідно та особа, яка здійснює опіку чи пілкування.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus