USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[10 Вересня 2015 11:08] Ірина: Доброго дня! Будь ласка, дайте пораду, я хочу продати будинок з приватизованою земельною ділянкою, і в договорі купівлі-продажу хочу оговорити термін в який я повинна звільнити будинок і земельну ділянку Покупцю. Виникла невелика розбіжність. Нотаріус говорить , що максимальний термін 10 днів, я б хотіла оговорити більший термін. Чи можливо це? І на яку статтю, якого закону я повинна посилатися? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Чесно, я в зконі такого не зустрічав щодо вимог передати будинок і земельну ділянку впродовж 10 днів з моменту укладення договору купівлі-продажу. У нас в договірному праві діє принцип диспозитивності та свободи договору (тобто сторони можуть врегулювати свої домовленості на власний розсуд, і вони будуть обов’язкові для них). Тому рекомендую Вам звернутись до іншого нотаріуса з питанням посвідчення договору, де передбачити умови, які Вас задовольнятимуть.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus