USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[24 Вересня 2015 11:48] Ірина: Доброго дня.

Мене цікавить таке запитання: в 2010 році ми робили зміни в проекті стосовно заміни котла і газової колонки. Всі проекти були зроблені і оплачені, але не поставлені в газовій дільниці на облік досконало не пам’ятаю по якій причині.

Але тепер при зверненні в газову для завершення цього питання нам сказали, що всі документи є недійсними і потрібно буде заново робити і оплачувати всі зміни в проекті.

Чи є це правомірним? Адже більше нічого ніхто не міняв протягом цього періоду (котла і газової колонки).

Заздалегідь вдячна за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Можливо в цьому випадку проектна документація має певний період чинності до її затвердження. Плюс нормативні вимоги могли змінитись. Тому, скоріш за все, потрібно буде зробити нові документи. Щоб грунтовініше надав Вам відповідь з цього приводу, рекомендую написати до відповідної газової служби письмове звернення, у якому вимагати письмового роз'яснення (з посиланням на конкретні пункти законодавства) щодо необхідності оновлення документації, яке вони будуть зобов'язані Вам надати. Після отримання такої відповіді, та не згоди із нею, можете звернись до мене повторно, доклавши її, і я Вас ґрунтовніше проконсультую.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus