USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[26 Вересня 2015 18:59] Fyntadi: Доброго дня! Шановний юристе, до Вас запитання.

Я маю земельний участок, де проживаю вже більше, як 20 років. Земельний участок приватизований мною, будинок я побудував сам за свої кошти та обставив всім необхідним теж, але по документах він рахується на моєму братові.

В будинку його взагалі нічого нема і не було. Чи можу я без його згоди переоформити будинок на себе? Або як краще мені бути в такій ситуації? Наперед вдячний!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Щоб надати ґрунтовно Вам відповідь на це питання, треба щоб ви уточнили, що маєте на увазі під "але по документах він рахується на моєму братові". Чи маєте тут на увазі, що за Вашим братом зареєстроване право власності на будинок як на об'єкт нерухомості? Після надання такої додаткової інформації, зможу Вам відповісти.
Коментарів: 1
Ernestovic Показати IP 29 Вересня 2015 13:16
Доброго дня!Як будувався будинок (за ініціативою і матеріальною підтримкою мого батька) то паспорт забудовника був оформлений на ім*я мого брата.Але земельна ділянка приватизована мною.І в будинку приписана лише моя сім*я.Дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus