USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[9 Жовтня 2015 11:09] boston: Доброго дня, маю до Вас таке питання: я, чоловік та наша дитина (10 років) проживаємо на законних підставах у гуртожитку. Очікується приватизація кімнати (18 кв.м). Чи можу я з дитиною перед приватизацією знятися з реєстрації, прописатися у іншому будинку, щоб приватизація була тільки на чоловіка (він основний наймач).
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо Ви маєте на увазі безплатну приватизацію, то це неможливо, оскільки Закон України "Про приватизацію державного житлового фонду" (стаття 1) передбачає приватизацію житлових приміщень у гуртожитках, призначених для проживання сімей та одиноких осіб, де мешкають два і більше наймачів.
Коментарів: 4
Надя Показати IP 9 Жовтня 2015 13:23
для оформленя субсидії кватеранту чи треба переписувати на нього газ
Надя Показати IP 9 Жовтня 2015 13:37
для оформленя субсидії кватеранту чи треба переписувати на нього газ
Лєна Показати IP 16 Жовтня 2015 20:26
Доброго дня. Я маю пятеро дітей. Троє з них не повнолітні. В нас в селі мають роздавать участки але говорять що тільки для АТО бо більше немає землі хоча це не правда. Проживаю я з сім'єю в трьохкімнатній квартирі де прописано одинадцять чоловік. Чи маю я право на земельний участок? Чи можу я щось добиватись? Ще в мене одружений син живуть з невісткою та онучкою і мама пенсіонер. Дякую.
О Показати IP 21 Жовтня 2015 14:12
Дурік читай правильно: Приватизація державного житлового фонду (далі - приватизація) - це відчуження квартир (будинків), житлових приміщень у гуртожитках, призначених для проживання сімей та одиноких осіб, кімнат у квартирах та одноквартирних будинках, де мешкають два і більше наймачів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus