USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[13 Жовтня 2015 16:48] Мелюх Васько: Доброго дня! Мій старший брат взяв кредити у багатьох банках і не віддає їх. Він уже 5 років не живе по прописці, але приходять листи, що можуть забрати майно. Але його майна тут немає. Чи має право банк забирати майно? Підкажіть, будь ласка, що потрібно робити, щоб банк відчепився від нас!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Банк не зможе забрати майно, яке не належить братові, чи особам, які поручались перед банками за його кредити. А для того, щоб банк "відчепився", слід надати їм відповідь на листи, з якої можна зробити висновок, що її писала людина у якої негаразди з розумом (написати якусь дурницю ) – це більш дієвий варіант, ніж іти в банк, і прозповідати, що боржник за певною адресою не проживає.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus