USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[14 Жовтня 2015 12:27] Ірина: Доброго дня. У мого цивільного чоловіка велика проблема. Він знаходиться в процесі розлучення уже 2 місяці, колишня дружина уже подала на аліменти, суд призначив 2500 гривень, при тому, що це майже його сукупний дохід за місяць!!! Він має квартиру, ця квартира його батьків, і за правом спадку 3/4 квартири його, а 1/ 4 начебто куплена уже в шлюбі у його сестри.

Колишня дружина створює умови неможливі для життя, він виїхав з квартири, тому що вона погрожувала подати в суд на нього за ПЕДОФІЛІЮ!!!!! Начебто він пристає до дочки!! Він просто боїться прийти в квартиру. Вона викрала більшість документів, довелось робити копії та дублікати, винесла цінні речі, плазму за 20 000. Що ж ми можемо вдіяти? Існують також записи на телефоні з її висловлюваннями і погрозами.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Ви описали ситуацію, однак реального запитання я в ній не бачу. Сформулюйте питання типу так: що саме необхідно зробити (юридична складова), для того, щоб отримати те; або щоб не було того (конкретно чого)… Тоді дам відповідь на Ваші запитання.
Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2015 05:55
МаоТекст повідомлення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus