USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[15 Жовтня 2015 10:10] mak2004: Доброго дня.

Я, чоловік та дитина прописані в гуртожитку, маємо виписаний ордер на 2 кімнати. В минулому році чоловік добудував ще дві кімнати (одноповерховий будинок). Роз'ясніть, будь ласка, які мають бути подальші дії для узаконення будівництва, законного оформлення розширення житлової площі, який взагалі порядок приватизації житла в гуртожитку (Київська обл. Бориспільський район.) Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Буде зручніше, якщо Ви спочатку приватизуєте дане житло в порядку, передбаченому Законом України «Про приватизацію державного житлового фонду», звернувшись до відповідного відділу житлового фонду міської ради, або відповідного структурного підрозділу райдержадміністрації, у віддані якого знаходиться це питання. Тобто, в межах первинно виданої площі, без врахування самобуду. І далі, маючи на руках свідоцтва про право власності на нерухоме майно (2 кімнати), замовите проект на вже існуючу добудову, і подасте відповідну декларацію про введення в експлуатацію реконструйованого житла до органів Держархбудконтролю. І з моменту реєстрації такої декларації самобуд буде легалізовано.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus