USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[19 Жовтня 2015 17:56] Анастасія: Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, що роботи. Я маю на праві спільної часткової власності 1/2 житлового будинку (отримала у спадок у лютому 2005 року), згодом при приватизації земельної я дізналась, що частина земельної ділянки, яка знаходиться під моїм будинком належить моїм сусідам і вони вже отримали державний акт на землю. Внаслідок чого тепер я не можу приватизувати свою земельну ділянку, оскільки йде накладка. Що в такій ситуації мені роботи, допоможіть. Дуже Вам вдячна!
Відповідь юриста:
Доброго дня! У цій ситуації є, як мінімум, 2 варіанти вирішення. 1. Подаєте до суду заяву про скасування державного акту на право власності не землю Ваших сусідів, оскільки однозначно при його видачі мало місце порушеня земельного законодавства (при проведенні топографічної зйомки, визначення меж внатурі …), так як при виявленні таких накладок акт би не видали. 2. Домовляєтесь із сусідами, щоб добровільно передали Вам частину землі на підставі цивльно-правових угод для того, щоб Ви не звертались до суду щодо скасування їх акту на право власності на земельну ділянку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus