USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[21 Жовтня 2015 20:19] Оля Остапчук: Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, мій чоловік робить документи на квартиру, має заповіт від бабусі, вона померла, ми вже маємо експортну оцінку на руках, але чоловік змушений покинути країну, чи може дружина подати документи юристу і забрати їх?
Відповідь юриста:
Доброго дня! В даному випадку документи подаються нотаріусу (він займається переоформленням права на спадкове майно). Тут слід? щоб чоловік особисто подав заяву про прийняття спадщини від бабусі, а надалі може оформити на Вас довіреність на представництво, на підставі якої Ви вже завершете оформлення правовстановлюючих документів на спадщину.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus