USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[23 Жовтня 2015 16:44] Людмила: Доброго дня! Допоможіть, будь ласка, у вирішенні моєї проблеми.
Я проживаю у Луцьку в однокімнатній квартирі, де, власне, і приписана понад 15 років. Ще окрім мене в квартирі приписані мої діти: син, якому 30 років, і донька, якій 20 років. Син проживає зі мною, а моя донька протягом двох років проживає в селі Волинської області, де одружилася і за час шлюбу у них народилася дитина, зараз дитині 1 рік. (Донька отримує допомогу по догляду за дитинною за місцем свого теперішнього проживання).
Я хочу оформити субсидію, але як правильно її оформити. Так як донька не проживає в даній квартирі, відносини зі мною вона не завжди підтримує, виписуватись з Луцької квартири не має бажання. Як правильно заповнити документи на субсидію? В примітках я вкажу, що вона не проживає в квартирі, але, що на підтвердження цього потрібно додати (заяву, довідку). Якщо так, то, що саме і якого змісту і які повинні бути реквізити (печатка, тощо). Наразі змоги звернутись до департаменту соціальної політики за роз’ясненням не маю за станом здоров’я. Документи на оформлення субсидії хочу надіслати поштою. ДЯКУЮ!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Для цього Вам слід все одно звернутись до Департаменту соцполітики Луцької міської ради для проведення інспекторами вказаної служби обстеження житлових умов, за результатами, чого вони сакладають акт відповідної форми, де і підтвердять фактичне не проживання за місцем реєстрації доньки. І вже даний акт буде підставою підтвердження даних про кількість жильців скерування документів для отримання субсидії.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus