USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[23 Жовтня 2015 21:57] Уляна: Доброго вечора! Мій дідусь написав заповіт на мого батька, який є йому зятем! Дідусь уже помер! Будинок неприватизований! Підкажіть, скільки буде коштувати приватизація і перепис спадщини на мого батька і чи буде проводитися оцінка майна! Дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Я Вам не скажу точно скільки буде коштувати приватизація будинку, це залежить від способу його приватизації. І на якій підставі він раніше належав дідусеві (сам збудував, нелажав органам місцевого самоврядування, комусь іншому…). Оцінку робити прийдеться. Можливо в даному випадку краще буде спочатку успадкувати земельну ділянку, на якій розташований будинок (якщо вона належала дідусеві на праві приватної власності), і після цього вирішувати питання про приватизацію будинку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus