USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[25 Жовтня 2015 18:39] Alisya: Добрий день! Проконсультуйте, будь ласка, з наступного питання. Я багатодітна мати, маю трьох дітей віком до 15 років. В даний час знаходжусь у відпустці по догляду за дитиною до 3 років і отримую 860 гривень допомоги на дитину щомісяця. Наш з чоловіком середньомісячний сукупний дохід нижчий від прожиткового мінімуму для сім’ї. Отже, ми маємо право на державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям.

Але в управлінні праці та соціального захисту населення нам сказали, що потрібно взяти довідку про доходи з місця моєї роботи за попередні 6 місяців. Але ж тоді ці доходи, які я вже не отримую в зв’язку з тим, що на даний час не працюю, будуть враховуватися до сукупного доходу сім’ї. Таким чином, ми вже не будемо мати право на державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям. Підкажіть, будь ласка, як нам бути! Дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! У такому випадку, якщо суму доходу, який офіційно отримували впродовж останніх 6 місяців перевищуватиме встановлені критерії віднесення сім’ї до малозабезпеченої, то залишається почекати допоки ті місяці, у яких був більший дохід, не будуть охоплюватись шестимісячним періодом.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus