USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[27 Жовтня 2015 09:34] Lesia: Добрий день! Ми купили будинок, нам видали витяг на право власності на будинок і окремий витяг на землю, у витягу вказано моє ПІБ, як власниці. Питання: чи можу я перевірити і де свою власність (щоб мене часом не обманули) і чи потрібно переробляти технічний паспорт (бо він стоїть на попереднього власника), нотаріус казав, просто закреслити попереднього влсника і зверху написати своє прізвище?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Техпаспорт змінювати не обов’язково. Можливо переписати як каже нотаріус. Перевірити наявність даних про те, що квартира дійсно зареєстрована за тим, ким треба, Ви можете зареєструвавшись на сайті Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав Власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна за адресою: http://www.drsu.gov.ua/, та ввівши відповідні дані про нерухомість, яка Вас цікавить.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus