USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[27 Жовтня 2015 11:55] Svitlana: Подала позовну заяву до суду про стягнення нарахованих, але не виплачених при звільненні розрахункових сум (заробітної плати, компенсації за невикористану відпустку, вихідної допомоги при скороченні) та середньої зарплати за час затримку розрахунку.
Ухвала про залишення без руху в зв'язку із тим, що треба було подавати заяву про видачу судового наказу щодо виплати заробітної плати, але я подаю позов не тільки на виплату не виплаченї зарплати, а і компенсацію відпустки, допомоги при скороченні, а також середньої скми за день прострочки за час проведення розрахунку. На усунення недоліків до позовної заяви є 5-ти денний термін. Що робити: можна писати пояснення до ухвали чи все таки писати заяву про видачу судового наказ,у чи відмови і знову сплачувати судовий збір.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це помилка судді, який Вам таке заначив в ухвалі про залишення позову без руху та надання строку на усунення недоліків. Ви праві, що у позові вимоги ширші, ніж ті, щодо яких може подаватись заява про видачу судового наказу, а тому рекомендую Вам написати обргунтовані пояснення на ухвалу про залишення позовної заяви без руху.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus