USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[2 Листопада 2015 22:21] Ніка: Доброго вечора) Проконсультуйте мене, будь ласка, з такого питання: мої батьки розлучені. В батька є власний дім, який він будував після одруження (я там не приписана, він один був приписаний, власник). Я дочка, і хотіла б дізнатися, чи маю право на хату. З батьком взагалі не спілкуюся за власним бажанням, хати мені не перепише.

Що мені робити? І як правильно чинити в цій ситуації?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Ви матимете право на такий будинок батька лише після його смерті в порядку спадкування за законом (якщо батько не заповість його комусь іншому за заповітом). А в іншому випадку за життя батька особисто Ви не маєте право на цей будинок. На частину такого будинку може претендувати Ваша мати як на такий, що був збудований під час шлюбу.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus