USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[8 Жовтня 2014 13:50] Дмитро Луцьк: Роки 4 назад мною було виграно суд стосовно боржника, який не повернув мені борг. Виконавча служба взяла постанову в роботу, але, на жаль, безрезультатно. Вони роблять запити, але кажуть, що боржник нічого не має.... Скоріш за все його майно записано на рідних - дружину, тещу. Мені через знайомих вдалось організувати затримання його авто, але боржник якось \"відкупився\" і авто йому повернули. За ці чотири роки вже кілька разів змінювався інспектор, що веде справу, вже кілька разів я писав заяву, щоб знову перевірили боржника(чи не зявилось у нього якесь майно, чи не влаштувався він на роботу), але це не приносить результатів.\n Питання - що я можу зробити, щоб таки було виконане моє конституційне право на виконання рішення суду????\n Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня, Дмитро!

Правовий механізм реалізації своїх прав через стимулювання державних службовців належним чином виконувати свої обов’яжи майже у всіх випадках однаковий – скерування аргументованих звернень, заяв, клопотань, де вказуєте що бажаєте щоб було зроблено, і у разі їх неналежного виконання, оскаржуєте їх рішення, дії чи бездіяльність у відомчому порядку, або до суду.

І для того, щоб стимулювати державного виконавця належним чином виконати свою роботу щодо стягнення коштів на вашу користь, слід дотриматись вказаного механізму.

Я надам Вам приклади юридично аргументованих клопотання та скарги на бездіяльність державного виконавця, які зможете використати як зразок у Вашому випадку.

Тримайте.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus