USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[8 Листопада 2015 18:38] sergiy: Я військовий пенсіонер (ветеран військовоі служби). При звільненні в запас я не мав права стати в чергу на поліпшення житлових умов, сім'я складалася з 4 чоловік (я, дружина та дві доньки), житлова площа квартири складала 32 кв.м. Зараз в квартирі проживають зареєстрованих 5 чоловік (народився внук) зараз йому 2 роки.

Запитання: чи маю я право стати в чергу на поліпшення житлових умов по місцю тієї частини, де я служив, чи в інших установах. Якщо ні, то чому. Заздалегідь дякую.
Відповідь юриста:
Добного дня! Ви маєте право стати на чергу на поліпшення житлових умов по місцю тієї частини, де і служили, чи в інших установах. Відповідно до п. 1.4 Інструкції про організацію забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей жилими приміщеннями, затвердженої наказом Міністерства оборони України 30.11.2011 № 737, військовослужбовцям, які мають вислугу на військовій службі 20 років і більше, та членам їх сімей, надається житло для постійного проживання
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus