USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[15 Листопада 2015 17:32] jozef: Добрий вечір. Я директор будинку культури. До цього часу, якщо хтось приходив виступати у будинок культури зі своєю програмою то домовленістю, з екс-директором це було лише на словах. Я недавно на цій посаді. Я б хотів, щоб надання таких послуг було узаконено, щоб на той час була призначена матеріально відповідальна особа з "орендаторів", узгоджена оплата за "оренду" приміщення.

Скажіть, будь ласка, як це зробити, яких саме потрібно підписання документів і де можна знайти взірець таких документів.
Гарно дякую,
з повагою Йосип.
Відповідь юриста:
Доброго дня, пане Йосип. Це все доволі просто зробити. Першою чергою слід звернути увагу на підставі чого функціонує очолюваний Вами будинок культури: положення, статут… Певен, що в цих документах знайдеться пункт, у відповідності до якого будинок культури має право отримувати фінансування з інших незаборонених законом джерел, а можливо там і прямо буде передбачено право здачі майна в оренду. Надалі, з посиланням на відповідний пункт статуту або положення, який регламентує діяльність будинку культури, своїм наказом затвердуєте прейскурант на послуги з оренди залу для заходів, що проводяться іншими особами. Також з числа працівників призначаєте відповідальну особу за оренду приміщень для виступу. Ось в принципі в все.

В інтернеті у вільному доступі є багато прикладів договорів оренди (наприклад http://duo.com.ua/pytannya-vidpovidi/orenda-nerukhomosti/dogovir-orendy-prymishennja), які можете взяти за взірець і адаптувати під себе.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus