USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[16 Листопада 2015 17:10] НАДЯ: Доброго дня.

Хочу подати на аліменти на утримання неповнолітнього сина. Але офіційно чоловік не працює, хоча має фірму, власником якої є його теперішня дружина, має машину і знімає дорогу квартиру. Як в суді доказати, що в нього є доходи, і немаленькі, які він не показує офіційно.

Буду вдячна за допомогу.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Залучити до справи як свідка власника квартири, яку знімає (на сьогодні реєстр нерухомості є відкритий), якого допитати про про характеристику квартири, і розмір орендної плати, отримати дані з ВРЕР про автомобіль чоловіка, і з інтернету отримати його характеристики, вартість і орієнтовні витрати на обслуговування. Допитати як свідків осіб, яка знають про спосіб життя колишньго чоловіка і погодяться свідчити в суді.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus