USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[22 Листопада 2015 12:58] Sergii: Доброго дня!

У мене склалась така ситуація. Я маю діючий закордонний паспорт, який був виготовлений у 2007 році. За весь цей період жодного разу не був за кордоном. А це вирішив поїхати в Польщу, зробив візу на 7 днів. 21.11.2015 року при перетині державного кордону виявилося, що мій паспорт знаходиться в базі викрадених паспортів, але дата виготовлення паспорта у базі інша. Працівниця паспортного контролю розбиралась в цій ситуації більше 3 годин, але безрезультатно, оскільки в суботу вихідний у міграційній службі та інших органах державної влади. Вияснила лише, що скоріш за все помилково серію та номер мого паспорту занесли в базу втрачених. Мене повернули, паспорт вилучили. Підкажіть, будь-ласка, що мені робити далі?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Описаний випадок нічим іншим як грубою помилкою та безтактовністю органів міграційної слуби назвати не можу. Тут слід звернутись до міграційної служби по місцю проживання із скаргою на такі дії та зобов'язанням повернути паспорт. При бажанні можна через суд визнати їх дії незаконними та відсудити моральну шкоду.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus