USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[23 Листопада 2015 23:37] Наталя: Добрий вечір! У мене таке питання: коли долар був по п’ять, свекор брав валютний кредит і попросив у нас з чоловіком бути поручителями. Звісно ми не могли відмовити і були більш ніж певні, що він його зможе виплатити, але не так сталось. Долар пішов в верх і він став неплатоспроможний, банк звернувся до суду і тепер юстиція заберає нашу машину, хоча у свекра є будинки 2, склади, квартира, в якій він не живе і готовий їм її віддати, тим більше, що машина не покриває суми боргу, а квартира покриває.

Скажіть, тут можна щось зробити? Чоловік без машини просто не зможе працювати і чому забирають у поручителів коли є, що взяти у позичальнка....
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це вже право кредитора звернути стягнення чи з поручителя, чи з основного боржника. А якщо свекор має можливість, як пишите, погасити заборгованість перед банком за рахунок свого майна, то це питання вже слід вирішувати на рівні перемов із виконавчою службою та банком, як кредитором.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus