USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[25 Листопада 2015 13:40] Віктор: Вітаю вас. Я хочу запитати, чи можливо продати квартиру, надану державою для проживання вчителя, цим самим вчителем? Якщо можливо, то за яких підстав це можуть зробити?
Відповідь юриста:
Так розумію, що продавцем в такому випадку виступатиме держава, тобто орган, на балансі якого перебуває надане вчителям житло. Для цього треба, щоб такий державний орган (чи орган місцевого самоврядування) з дотриманням відомчої процедури уклав із вчителями договір купівлі-продажу такої квартири.
Коментарів: 2
Віктор Показати IP 27 Листопада 2015 15:30
Просто виходить так, що вчителю надали житло, і протягом якогось часу там проживання вони хочуть продати його і отримати виручку за надане їм житло. Чи можуть вони так зробити з наданим їм житлом. І куди можна звернутися щоб попередити таку самоуправу?
Віктор Показати IP 27 Листопада 2015 15:35
Просто виходить так, що вчителю надали житло, і протягом якогось часу там проживання, вони хочуть продати його і отримати виручку за надане їм житло. Чи можуть вони так зробити з наданим їм житлом. І куди можна звернутися щоб попередити таку самоуправу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus