USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[27 Листопада 2015 23:49] TatianaH: Доброго дня! Запитання стосується виплати надбавки за престижність педпрацівнику. Чи можна вважати правильною виплатою означеної надбавки без наказу відділу освіти, оскільки у 2013 році вона була гарантованою виплатою і відображена у тарифікаційному списку, який затверджений начальником, а кожна сторінка скріплена печаткою директора школи?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Таку виплату можна вважати правильною. Так, пунктом 52 Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти передбачено, що керівники установ і закладів освіти мають право в межах фонду заробітної плати (фонду оплати праці) встановлювати зокрема надбавки за високі творчі та виробничі досягнення, залежно від особистого внеску кожного працівника або за виконання особливо важливих (термінових) робіт на строк їх виконання. До цієї норми можна і підвести надбавки за престижність.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus