USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[27 Листопада 2015 23:59] Галина: Доброго дня. Підкажіть , будьласка як мені правильно поступити. З чоловіком розлучені, вже рік не проживаємо разом, але виписався він з мого будинку тільки в квітні цього року. Він отримує пенсію по інвалідності(психічне захворювання). Пенсія йому приходить на мою адресу, проживає він зараз в іншому селі разом зі своєю матір"ю в її домі, але без прописки. В пенсійному відділі йому сказали, що перевести пенсію на ту адресу не можуть, бо він там не приписаний і сказали, що взагалі можуть припинити виплачувати пенсію, так як він взагалі ніде не приписаний. Що мені робити в даній ситуації? Я не хочу взагалі ніякого спілкування з ним. Чи можливо якось вирішити цю проблему так, щоб і він не залишився без пенсії і щоб мене не турбував?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Я пропоную Вам звернутись до сільської ради, юрисдикція (повноваження) якої понурюється на територію села де чоловік фактично проживає, отримти там довідку що він фактично проживає разом із матір'ю із читким зазначенням адреси, і таку довідку з відповідною заявою про перерахування коштів на його адресу надіслати до відповідного відділу пенсійного фонду. Звісно буде краще якщо Ваш чоловік сам звернеться до пенсійного фонду із таким питанням, або взагалі відкриє банкіський пенсійний рахунок, і пенсія перераховуватиметься на його рактковий рахунок.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus