USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[29 Листопада 2015 15:20] Оля Остапчук: Скажіть, як мені потрібно оподатковувати свій заробіток, якщо я заробляю в інтернеті, тобто мені потрібно платити лише податок з тих грошей, що я получив на руки (на карточку банка) чи потрібно ще оподаткувати ті гроші, які я обмінював в інтернеті в електроній валюті, але тратив їх на сплату реклами, хостингу, домену і т.д?
Відповідь юриста:
Це залежить від того, чи здійснюєте Ви діяльність із заробітку коштів в Інтернеті як підприємець, або як фізична особа. Якщо як фізична особа, то Вам слід сплачувати податки з доходу, тобто з усіх коштів, які отримуєте, в тому числі і з тих, які обміняли в інтернеті в електрону валюту, та витратили на сплату реклами, хостингу, домену і т.д. Якщо ж Ви здійснюєте таку діяльність як підприємець, то ви сплачуєте податок з прибутку, а саме з тих коштів, які отримали за мінусом усіх витрат, пов'язаних з веденням справи.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus