USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[1 Грудня 2015 19:23] Юлія: Маю таке запитання. Відділ освіти має доступ до Єдиного веб-портала (e-data), в який оприлюднюється публічна інформація. Надійшов лист, в якому вказано, що така інформація має ще опубліковуватися і на офіційному сайті, відповідно до Постанови КМУ від 21.10.2015 року № 835. Але наш відділ освіти офіційного сайту не має, на теперішній час держава не виділяє на це кошти. Оскільки такий офіційний сайт відсутній, ми маємо право не вносити до нього публічну інформацію, яка уже й так опублікована на Єдиному веб-порталі? Як це законодавчо підтвердити?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо відповідною обласною чи районною державною адміністрацію, або міською радою, у структурі яких функціонує Ваш відділ освіти, не передбачено та не забезпечено відповідного доступу на правах модератора до розділу їх сайту, де міститься інформацію про відділ освіти, то існують підстави не виконувати вимоги Постанови КМУ від 21.10.2015 року № 835 щодо опублікування публічної інформації на офіційному сайті, до поки Вам не буде забезпечено такий доступ чи не створено окремий сайт. Однак, щоб зняти питання щодо можливої відповідальності за невиконання вказаної постанови, доцільно написати до керівника відповдіної адміністрації чи міської ради листа з цього приводу.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus