USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[1 Грудня 2015 22:35] ksysha: Доброго вечора! У мого швагра викупили кредит колектори і вони шлють листи. Зараз надіслали лист, що можуть зробити йому реструктуризацію боргу. І ми не знаєм як правильно зробити, чи так можливо? Що ви порадите? І як взнати, що як він виплатить кредит, то йому знову не будуть надсилати листи виплатити борг?
Відповідь юриста:
У цьому випадку доцільно отримати від попереднього кредитора чітке підтвердження про те, що відповідний колектор є новим кредитором (договір уступки права вимоги, докази списання попереднім кредитором заборгованості, акт прийому передачі документів щодо боргу новому кредитору), і лише після цього можливо вести перемови із такими колекторами щодо умво погашення боргу.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus