USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[9 Грудня 2015 20:08] SpiroSpero: Мій тато авганець і по прибуттю з гарячої точки став на чергу, щоб отримати квартиру, за 19 років очікування приватизував 2 кімнати в гуртожитку ( гуртожиток був на балансі підприємства, яке на данний час не існує). І ось кажуть, що підійшла наша черга на квартиру, але щоб отримати її потрібно написати відмову від приватизованих кімнат. Як вчинити в цій ситуації?
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цій ситуації слід провести чіткий розрахунок з огляду на встанолену законом квадратуру житла, яку можна приватизувати безкоштовно (13,65 кв. м. на людину і додатково 10 кв. метрів на сім'ю), а також з огляду на фактично приватизовані кімнати в гуртожитку і квартиру, яку пропонують надати в порядку черговості. Можливо будуть варіанти відмовитись від якоїсь однієї кімнати на користь держави, можливо доплатити за понаднормову житлову площу, яку отримаєте при наданні квартири в порядку черговості. Слід рахувати. Однак вимоги щодо відмов від приватизованих кімнат в обмін на надання квартири мають свої законні підстави.
Коментарів: 2
Дмитро Показати IP 10 Грудня 2015 09:45
Доброго дня,мене звати Дмитро в мене машина на польській реєстрації перетинаю що пятий день,зарас був на лікарняному бо працюю ще на державній роботі і був вимушений пройти курс лікування зарас закінчується мій лікарняний,які мої дії на кордоні?
ВН Показати IP 10 Грудня 2015 10:23
Дмитре, для того, щоб отримати відповідь юриста, скористайтеся, будь ласка, рубрикою "ЗАПИТАЙ ЮРИСТА" в правому верхньому кутку сайту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus