USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[11 Грудня 2015 14:31] Ярослав: Доброго дня. У мене таке запитання.

Ми сім'єю жили у своїй квартирі, нас 4 чоловік, кожному належало 1/4 квартири. Цього року помирає моя мама 14.02.2015р. і мені у спадок переходить її частка, у мене стає власністю 1/2. Після чого батько та сестра вирішують мені віддати свої частки, щоб квартира повністю стала моєю. Звернулись до нотаріуса і вона порадила нам оформити договір купівлі-продажу, бо так податок менше, по факту я батькові та сестрі нічого не платив просто заплатив податок із оцінки квартири ( оцінили 250000 грн) та оплатив послуги нотаріуса. Сам офіційно ніде не працював, живу за рахунок тимчасових заробітків. Зараз подав заяву на отримання субсидії, оскільки нову комуналку потягнути просто не можу.

В документах на субсидію вказав про купівлю частки квартири і її вартість. Після оформлення документів мені сказали, що ця інформація іде на перевірку в податкову. У мене питання: чи може, після цього, мною зацікавитись податкова і чи буде витребувати у мене пояснень, де я взяв 250000 грн. Якщо так, то як мені правильно потім діяти.

Наперед дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо ви не державний службовець, то Вам не прийдеться нічого нікому пояснювати.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus