USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[13 Грудня 2015 16:18] Юлія: Ви отримали редакційне завдання виїхати у відрядження і підготувати матеріал на певну тему. Через низку причин (наприклад, відмову надати вам потрібну інформацію) такий матеріал ви не зробили. Якими будуть ваші подальші дії?
Відповідь юриста:
Юля, це не юридичне питання. Та все ж таки відповідаючи на нього, зазначу, що особисто я керувався б важливістю для мене виконання данного завдання. Якщо мені була б важливою задача зробити та випустити в світ такий матеріал, я би знайшов час, можливості, інші інформаційні джерела, і зібрав би потрібний матеріали, впорядкував би його і випустив. А редактору пояснив би обставини, чому я не зробив його вчасно.

А якщо б створенння та вихід такого матеріалу не мали б для мене важливого значення, я би не приділяв би цьому більше уваги, і зосередився б на подальших стратегічних питаннях.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus