USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[22 Грудня 2015 18:24] BakNata: Доброго дня! Мій чоловік - учасник АТО та учасник бойових дій. Батьки подарували йому земельну ділянку. Чи має він право на приватизацію землі як учасник АТО, чи він своїм правом на приватизацію вже скористався? Буду щиро вдячна за відповідь!
Відповідь юриста:
Доброго дня! У Вашому запитанні немає усіх вихідних даних для можливості надання повної та обґрунтованої відповіді.

Зокрема, Ви не вказали цільове призначення земельної ділянки, що була подарована батьками, та яку саме земельну ділянку (для яких потреб) бажає отримати Ваш чоловік. Можу порадити Вам звернутись до відповідного управління земельних ресурсів у Вашій місцевості із відповідною заявою, за результатами розгляду якої Вам буде надана відповідь
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus