USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[8 Січня 2016 13:39] Viktoriya: Чи правильні дії відділу освіти щодо продовження трудового договору працівників, а саме звільнення, переведення не відбулося, накази не видавались, розрахункові не виплачувались?

Дошкільний навчальний заклад мав назву до червня 2015 року - дошкільний навчальний заклад "Ластівочка" Дирдинської сільської ради, розпорядником коштів була сільська рада (педагогічний персонал приймав на роботу відділ освіти, обслуговуючий персонал - сільська рада).

З червня 2015 року ДНЗ переданий на фінансування з районного бюджету, заклад став комунальною власністю районної ради. Після державної реєстрації заклад має назву - Дирдинський дошкільний навчальний заклад "Ластівочка" Городищенської районної ради, розпорядником коштів став відділ освіти.

Трудовий договір з працівниками не було розірвано.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В ситуації, що описали, не бачу конретного запитання. Уточніть, що маєте на увазі під звільненням: чи за вказаних обставин із працівниками ДНЗ було фактично припинено трудові відносини і вони вже не працюють взагалі; чи за вказаних обставин вони продовжують працювати, але уже в переданому на баланс районної ради дитячому садочку без будь-якої процедури припинення трудових відносин із дошкільним навчальним закладом "Ластівочка" Дирдинської сільської ради?

Пропоную Вам сформулювати максимально чітке запитання, зазначивши якнайбільше вихідних данних, в тому числі тих, які зазначив.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus