USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[13 Січня 2016 13:26] tetiana: Доброго дня! Допоможіть, будь ласка, знайти вихід з такої ситуації: з січня 2016 року підвищується плата за харчування у дитячому садочку. Зі слів завідувача, тепер батьки самостійно будуть оплачувати харчування своїх дітей. Більшість батьків не заперечує, але хоче, щоб кошти, які вони будуть здавати на харчування, залишалися у розпорядженні садочка, а не передавалися у районний відділ освіти, так як купити продукти за готівку можна у будь-якого поставщика (ми знаходимося в селі і чекати кошти, які перерахує казначейство погоджується лише один магазин, де якість продуктів бажає кращого).

Підкажіть, як можна посадити у садочку бухгалтера, який буде збирати гроші та купляти продукти харчування?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це питання не юридичне, а адміністративно-управлінське. Для його вирішення у форматі у якому бажаєте і написали, потрібна воля відповідної районної ради та керівницвта відділу освіти відповідної райдержадміністрації щодо делегування питання закупівлі продуктів харчування безпосередньо адміністрації відповідного садочка. Тому Вам разом із іншими батьками слід колективно звернутись до відповідного відділу освіти та вимагати подальшого вирішення питання у форматі, якому пропонуєте.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus