USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[13 Січня 2016 22:21] BLN-30A: Доброго вечора!

У нашого 81-річного батька є будинок у селі, збудований ще в 1959 році. Але свого часу батько не оформив на нього право власності. Тепер вирішив це зробити. Але, як виявилося, це не так просто. В реєстраційній службі не приймають документи ( 1. паспорт із БТІ, датований серпнем 2015 р., 2. копія витягу з Погосподарської книги, завірена головою с/ради, 3. довідка про те, що не змінювалась поштова адреса, 4. довідка с/ради про те, що земля в розмірі 0, 16 га знаходиться в користуванні батька), мотивуючи тим, що неприватизована земля під будинком.

Вирішили приватизувати землю. Отримали в с/раді рішення місцевої сесії про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою. Землевпорядні організації відмовляються розробляти таку документацію, бо не оформлене право власності на будинок. Вийшло "замкнене" коло. Батько в розпачі. Що робити, куди звертатись за допомогою? Допоможіть, будь ласка, порадою. Щиро дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! У цьому випадку Вам слід звернутись до різних землевпорядних організацій, і певен, що знайдеться така, яка погодиться це зробити. Оскільки правових підстав для відмови виконати замовлення щодо розроблення такої документації немає. Тому активізуйте пошук ліцензованих землевпорядних організацій, які займаються виготовленням земле-технічної документації.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus