USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[15 Січня 2016 13:01] Катя: Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можу я повернутися у соцзахист за допомогою на дитину, якщо батько несплачує аліментів, оскільки відбуває покарання у виправній колонії. На роботі я не оформлена.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так, можете. Візьміть у виконавчій службі довідку про те, що боржник не сплачує аліменти із зазначенням періоду за який не сплачено, і на підставі такої довідки, зверніться до відповідного органу соцзахисту населення за місцем реєстрації Вашого місця проживання. При цьому додайте стандартний пакет документів, які вимагається в таких випадках (рішення суду, яким визначено розмір аліментів, свідоцтво про народження, Ваш паспорт, інкод, можливо ще якісь документи, про що Вам буде повідомлено в органі соцзахисту).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus