USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[10 Листопада 2014 00:31] Віка: Доброго дня.Підскажіть яким чином можливо оскаржити,або відмінити рішення виконкому міської ради,якщо було спірне питання,була написана заява в якій просили повідомити про день та час розгляду даного питання,про те заява була проігнорована і рішення прийнято не враховуючи інтереси жителів навколишніх будинків.Питання спірне,було кілька колективних заяв,про те всі вони були проігноровані.
Відповідь юриста:
Оскаржити рішення виконавчого комітету міської ради можливо в судовому порядку. Для цього слід подати адміністративний позов (в порядку Кодексу адміністративного судочинства) про визнання відповідного рішення виконкому незаконним до районного, міського або міськрайонного суду за місцем знаходження відповідної ради.

Звертаю Вашу увагу, що законом встановлений шестимісячний строк для звернення до адміністративного суду (ч. 2 ст. 99 Кодексу адміністративного судочинства).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus