USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[22 Січня 2016 07:35] Olena: Доброго дня! Допоможіть, будь ласка, розібратися. Мій колишній чоловік у 2011 році подарував мені 1/2 частину 3-ох кімнатної квартири. Договір дарування завірений нотаріусом та в реєстраційній службі. Квартира була в нежилому стані. Під час шлюбу ми зробили в ній ремонт. Після розлучення у червні 2015 року, він звернувся до суду щодо розподілу користування квартирою. Йому, за рішенням суду, дісталася одна велика кімната, мені дві маленьких, особові рахунки на комунальні послуги теж поділені. На свої кімнати я встановила замки, та виїхала з квартири. На даний час я знаходжусь не в Україні. Але мені стало відомо, що він звернувся до суду, з позовом про анулювання договору дарування, обгрунтовуючи це тим, що я на вхідні двері встановила замок і перешкоджаю йому потрапити в квартиру. Я перед від'їздом залишила батькові довіреність на право розпоряджатися та представляти мої інтереси в усіх організаціях. Батько в квартиру потрапити не зміг. Замок змінив чоловік. А в позові написав, що я змінила і виїхала. На скільки реально анулюванти договір дарування? І чи є питання з замком доказом і підставою для анулювання?Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! За умови дотримання усіх процедур при укладенні договору дарування підстав для його визнання недійсним, або, як ви називаєте, анулювання, немає. А факт того, що ви встановили замки на належні вам на підставі права власності частки виділеної в натурі квартири, не є підставою для недійсності вказаного договору дарування.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus