USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[22 Січня 2016 18:59] Лариса: Доброго дня. Проконсультуйте, будь ласка, з такого питання. Звернулася до паспортного столу за адресною карткою і дізналася, що за моєю адресою прописана незрозуміла зайва людина. У будинковій книзі інформації про цього чоловіка немає, але, найімовірніше, це син колишнього власника квартири. Правда, квартира вже тричі продавалась, про що є записи. "Виписати" цього "мешканця" погодились лише після рішення суду. Порадьте, будь ласка, яка має бути в такому випадку заява? [email protected]. Дуже дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Відповідно до частини 1 статті 71 Житлового кодексу України при тимчасовій відсутності наймача або членів його сім’ї житлове приміщення за ними зберігається протягом шести місяців. Відповідно до статті 319 Цивільного Кодексу України власник володіє, користується, розпоряджається своїм майном на власний розсуд. Власник має право вчиняти щодо свого майна будь-які дії, які не суперечать закону. Факт реєстрації сина колишнього власника у вашій квартирі обмежує зазначене право як власника. Якщо бажаєте звенутись до мене в приватному порядку за допомогою, можете написати на електронну адресу: [email protected].
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus