USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[25 Січня 2016 10:25] Тетяна Г: Добрий день. Як скасувати аліменти у разі примирення, якщо шлюб уже розірвано? Рішення суду про стягнення аліментів передано у виконавчу службу, по якому вже відкрито провадження, але аліменти батько дитини ще ні разу не платив.
Відповідь юриста:
У такому випадку Вам слід звернутись до суду, який видав виконавчий документ, у відповідності до пункту 1 частини першої статті 49 Закону України "Про виконавче провадження", із заявою про визнання судом відмови стягувача, тобто Вашої, від примусового виконання рішення суду. За наслідками прийняття судом такої відмови, що виконавче провадження підлягає закінченню.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus