USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[28 Січня 2016 16:02] Inna123: Доброго Дня! Ситуація наступна, чоловіку 24 роки, у нього була прописка, потім відповідно вступив до університету та виписався і вже прописався в гуртожитку, після закінчення навчання потрібно було виписатись і приписатись знову вдома, але він не звернувся у паспортий стіл. Так склалось, що після отримання диплому, університет закрили і паспортист віддав всі документи йому на руки, в документах був бланк, де вказано, що прописка дійсна до 2013. Хоча університет він закінчив 2014. Підкажіть, будь ласка, якщо він піде ставати на облік, які можуть виникнути проблеми, і як бути з військкоматом?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Вже відповідав на подібне питання дещо нижче. Коли піде у відділ міграційної служби, щоб зареєструвати місце проживання, серед інших документів Вашому чоловіку слід буде надати військовий квиток або посвідчення про приписку (оскільки він підлягає взяттю на військовий облік або перебувають на військовому обліку). Якщо він весь цей час не перебував належним чином на військовому обліку, то для того, щоб отримати військовий квиток, йому слід буде сплатити штраф в розмірі від 85 до 109 гривень. (ст. 210 КУпАП).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus