USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[1 Лютого 2016 11:21] solar: Доброго дня!
Я отримую аліменти на дитину майже 10 років. 27.01.2016 року отримала листа від організації, де працює батько дитини, з вимогою надати їм копію мого паспорта та ідентифікаційного номера для складання бухгалтерської звітності. Чи законно це? Що я повинна робити?
Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В даному випадку тут немає особливо нічого страшного. Але, водночас, для бухгалтерської звітності підприємству не потрібні Ваш паспорт та код, оскільки для цього достатньо виконавчого листа, на підставі якого здійснюється перерахування Вам аліментів.
Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Лютого 2016 12:54
Доброго дня! Скажіть будь ласка як оформити право власності на спадкове майно? Нотаріусом було винесено постанову про відмову у вчинені нотаріальних дій, оскільки не було правостановлюючих документів на спадкове майно. У звязку з цим ми звернулися до суду про визнання права власності на спадкове майно. Позов задоволено. Потрібно знову звертатися до нотаріуса про видачу свідоцтва на право власності? Якщо ні, то що робити далі, щоб завершити цю справу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus