USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[1 Лютого 2016 21:34] Мар'яна: Доброго вечора!

Після смерті бабуся залишила заповіт.

Нотаріусом була винесена постанова про відмову у вчиненні нотаріальних дій, у зв’язку з відсутністю правовстановлюючих документів на будинок, який заповідався. Ми звернулися до суду про визнання права власності на спадкове майно. Позов задоволено.

Потрібно знову звернутися до нотаріуса про видачу свідоцтва про право власності на це майно? Якщо ні, то що робити далі? Дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В такому випадку до нотаріуса вже звертатись не потрібно. Рішення суду і буде правовстановлюючим документом на нерухомість. Вам слід буде
звернутись до реєстраційної служби для здійснення реєстрації права власності на визначене рішенням суду майно та внесення відповідних даних до електронного реєстру прав власності на нерухоме майно.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus