USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[2 Лютого 2016 21:26] наталі: Добрий вечір. Працюю в сільській раді бухгалтером. З прийняттям постанови КМУ 1013 від 9.12.2015р нам підвищили оклади на 25% і зобов`язали підвищити так зарплату працівникам, щоб розмір підняття перевищив суму можливої індексації у грудні. Суми індексації були досить великими і 25% невистачає, щоб перекрити її. Nреба добавити ще якісь постійні складові( премії, надбавки). Як правильно зробити рішення чи розпорядження на премії, надбавки, щоб вони рахувалиссь постійними. Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Привильно все ж таки збільшити оклад, щоб сума виплати вважалась постійною. А за схемою, що пропонуєте, можна лише видати наказ керівника про встановлення розміру премії, наприклад, на рік не менше певної кількості відсотків, яких буде достатньо, щоб заробітна плата досягала передбачених законодаваством мінімальних стандартів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus