USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[3 Лютого 2016 14:38] ТЕТЯНА: Доброго дня. Дякую Вам за змістовну відповідь на моє попереднє запитання. Але я ще хочу уточнити - чи можливо переоформити пай на одного спадкоємця за законом ( заяви подавали 3 особи), а інші спадкоємці напишуть відмови?

Чи можливо домовитись між собою, яку частину спадщини на кого переоформляти ( наприклад: будинок на одного, ділянку на іншого і т.ін.). І ще мене цікавить чи діє з 1.01.2016 року норма Закону, що спадок можуть переоформляти на місцях, тобто у сільській раді? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Можливо. Для цього потрібно пояснити нотаріусу про досягнуті домовленності щодо поділу спадщини, та, згідно зі ст. 1267 Цивільного кодексу України, пункту 230 Інструкції про порядок вчинення нотаріальних дій нотаріусами України, укласти договір про поділ спадкового майна між спадкоємцями.

І, за станом на сьогодні, можливо оформити спадщину в сільській раді.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus